Het International Supply Chain Management Congress is een congres met een missie. Een missie om de werelden van inkoop en supply management, R & D / innovatie, duurzaamheid en leveranciers samen te brengen. Zodat ze hun kennis kunnen delen om een innovatieve en toekomstbestendige supply chain te bereiken.

ISMClogo.jpg


De uitdaging hoe je een innovatieve en toekomstbestendig supply chain kan bereiken, zal vanuit verschillende perspectieven besproken worden door 30 sprekers van verschillende industrieën in sessies van:

  •  international keynotes
  • best practices
  • leading specialists
  • innovations
  • interactive workshops
  • start-ups and academic findings

Het evenement is voor ambitieuze CxO’s, managers, academici, onderzoekers en andere professionals in Purchasing and Supply Management, Sourcing en samenwerkende end-to-end disciplines. Een uniek platform voor alle bedrijven en organisaties die hun diensten, kennis of producten aanbieden voor de verbetering en vernieuwing van het aanbod proces.

Tradecloud is ook aanwezig tijdens het congres als partner en zal een pitch geven. Als je de pitch en andere innoverende ideeën over het supply chain proces niet wil missen, schrijf jezelf dan in voor de wedstrijdom tickets te winnen voor het congres. Wij mogen 2 kaartjes weggeven en jij kan ze winnen!

Het ISMCongres zal plaatsvinden op dinsdag 22 November in het World Trade Center te Rotterdam.


Je wilt meer weten over hoe Tradcloud jouw supply chain toekomstbestendig kan maken voor onze pitch op het congres? Lees dan op onze website over het Tradecloud1 Platform.

Je kan het evenement niet bijwonen en zou graag meer informatie over Tradecloud1 Platform willen hebben? Meld je dan aan voor onze webinar.