SCSN leverancier aansluit procedure (Dutch Only)

How Can We Help?

SCSN leverancier aansluit procedure (Dutch Only)

You are here:

Wil je als leverancier op Tradecloud One jouw eerste klant aansluiten via SCSN voor orders & order bevestigingen? Volg dan deze stappen.

Benodigd:

  • Een Tradecloud One company account (heb je deze niet? Vraag aan je klant of zij de aanmelding willen regelen).
  • Een Admin user account.

Stap 1: Informeer jouw contact persoon bij de klant & support@tradecloud1.com dat je graag orders wilt ontvangen via SCSN.

Stap 2: Tradecloud configureert de SCSN connectie voor jouw bedrijf (doorlooptijd: gemiddeld 2 dagen).

Stap 3: support@tradecloud1.com meldt dat de SCSN connectie is geconfigureerd, zodat orders handmatig naar het SCSN netwerk verstuurd kunnen worden.

Stap 4: De Admin user verstuurt handmatig een bestaande, of nieuwe, order naar het SCSN netwerk door middel van een “resend”.

Stap 5: Check of de order correct is binnen gekomen in jouw ERP. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met jouw SCSN service provider.

Stap 6: Verstuur een order response bericht voor de zojuist ontvangen order.

Stap 7: Check in de Tradecloud One portal of de order bevestiging correct is ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met support@tradecloud1.com (vermeld altijd het order nummer van de klant).

Stap 8: Als de order bevestiging correct is verwerkt meld dit dan aan support@tradecloud1.com. Tradecloud configureert de SCSN connectie voor jouw bedrijf zodat alle nieuwe orders automatisch het SCSN netwerk op gaan (updates op bestaande orders zijn ook mogelijk op aanvraag).

De volledige checklist voor het aansluiten op het SCSN netwerk is hier te vinden.

Go to Top