Taal:  

Tradecloud B2B netwerk groeit snel [updated]

Door Team Tradecloud op Aug 23, 2017 8:13:00 AM

Bestaand netwerk van bedrijven zorgt voor snelle integratie van leveranciers met klanten


[Update]

Het Tradecloud netwerk groeit snel. Op dit moment zitten er totaal meer dan 30.000 bedrijven in het netwerk die op een of andere manier zaken met elkaar doen. We zien dat er steeds meer overlap in het netwerk ontstaat, dit zijn dus bedrijven die met meer dan één partij binnen netwerk zakendoen en waar dus ook de waarde van het platform steeds groter voor wordt.

Tradecloud zal de komende tijd fors investeren om 'key suppliers' voor het platform te interesseren zodat het voor inkopers vervolgens weer interessanter wordt om mee te doen. Hierdoor ontstaat een versterkend netwerkeffect.
Voorbeelden van recent aangesloten 'key suppliers' zijn bijvoorbeeld Bosch Rexroth, Fabory, Van Egmond, ERIKS, Festo, ES Elektro, Hella en Solar. 

Ons doel: Het leidende platform leveren waarmee inkopers & verkopers hun processen 'zero touch' kunnen afhandelen en waarmee supply chains voorspelbaarder worden.

Lees verder

Stop met digitaliseren van papieren processen

Door Tonnis de Boer op Aug 22, 2017 9:01:00 AM

Bedrijven die echt bezig zijn met een digitale transformatie begrijpen dat de toekomst niet in ligt in het automatiseren van traditionele processen. Het lastige is dat we midden in het automatiseren van die processen zitten. Er is nog heel veel te doen. Zelfs het het handsfree uitwisselen van orders ( een doel uit de 90'er jaren) is nog steeds beperkt. Bedrijven die deze processen ge-outsourced hebben zijn er over het algemeen op achteruit gegaan omdat ze verder van hun leveranciers en/of klanten komen af te staan. 

Lees verder

Product update: Metrics voor order volume

Door Maria Peters op Aug 15, 2017 2:12:00 PM

In de afgelopen release hebben we real time metrics toegevoegd voor orderwaarde en ordervolume. Zo kun je snel zien welke trends er zijn voor de totale supply chain en per leverancier.

Onderwerpen: supply chain metrics
Lees verder

Nooteboom pioniert met Tradecloud supply chain platform

Door Maria Peters op Jul 21, 2017 9:00:00 AM

Lees verder

Tradecloud groeit 100% in eerste helft 2017

Door Tonnis de Boer op Jun 30, 2017 8:50:17 AM

Afgelopen half jaar hebben de Tradecloud gebruikers op het platform net zoveel transacties gedaan als in heel 2016. Hiermee zijn we ruim onderweg naar meer dan 100% groei dit jaar.

Onderwerpen: B2B
Lees verder

Jack van der Veen: 'Supply chains moeten snel en flexibel zijn'

Door Maria Peters op Jun 27, 2017 8:01:00 AM

Logistieke ketens die toekomstbestendig willen zijn moeten zich niet focussen op optimalisatie, maar op snelheid, beweeglijkheid en flexibiliteit. Die uitspraak deed Jack van der Veen tijdens het congres Succesvol Supply Chain Implementeren van BLMC en de Hogeschool Windesheim.

Lees verder

ERIKS kiest Tradecloud voor supply chain integratie

Door Tonnis de Boer op Jun 9, 2017 3:28:58 PM

Met trots kunnen wij melden dat ERIKS heeft gekozen voor Tradecloud om potentieel alle inkooporders van de ERIKS groep via het Tradecloud platform te laten lopen.
Binnenkort meer over deze deal.

Lees verder

Kusters Engineering kiest voor Tradecloud

Door Team Tradecloud op May 19, 2017 8:22:00 AM


Lees verder

Verzend pallets snel, gemakkelijk en tegen scherpe tarieven

Door Tonnis de Boer op May 8, 2017 9:22:07 AM

Het rijden met lege en halflege vrachtwagens leidt tot een enorme verspilling van laadruimte en brandstof. Tellen we daar de vervuiling en files bij op, dan komen we uit op een jaarlijkse schadepost van honderden miljarden wereldwijd. Tradecloud werkt samen met Quicargo om dit te verbeteren.

Lees verder

Frencken Mechatronics kiest voor #Smartindustry met Tradecloud & Glovia [updated]

Door Team Tradecloud op Apr 19, 2017 2:06:00 PM


[Update]

Lees verder