Taal:  

Fabory integreert klanten via Tradecloud

By Team Tradecloud on 3/24/17 12:01 AM

Wij zijn trots dat ook Fabory heeft besloten om haar klanten in  de OEM markt via Tradecloud te gaan integreren.

Continue Reading

Supply chain netwerk groeit sterk internationaal

By Team Tradecloud on 3/22/17 7:03 PM

Het Tradecloud netwerk van gebruikers breidt internationeel snel uit! Momenteel zijn er gebruikers actief in meer dan 37 landen die dagelijks supply chain informatie uitwisselen over forecasts, orders, leveringen en producten.

Continue Reading

Standaard Tradecloud ERP connectors beschikbaar voor verkoopprocessen

By Tonnis de Boer on 3/14/17 9:02 AM

[Updated] Nieuwe ERP connectors beschikbaar met o.a. EDI D96a!

Continue Reading

Standaard Tradecloud ERP connectors beschikbaar voor inkoopprocessen

By Tonnis de Boer on 3/9/17 8:58 AM

[Updated] Nieuwe ERP connectors beschikbaar met o.a. Glovia!

Continue Reading

Tradecloud B2B netwerk groeit snel [updated]

By Team Tradecloud on 3/8/17 7:13 PM

Bestaand netwerk van +30.000 bedrijven zorgt voor snelle integratie van leveranciers & klanten


[Update]

Het Tradecloud netwerk groeit snel. Op dit moment zitten er totaal 32.679 bedrijven in het netwerk die op een of andere manier zaken met elkaar doen. We zien dat er steeds meer overlap in het netwerk ontstaat, dit zijn dus bedrijven die met meer dan één partij binnen netwerk zakendoen en waar dus ook de waarde van het platform steeds groter voor wordt.

Tradecloud zal de komende tijd fors investeren om 'key suppliers' voor het platform te interesseren zodat het voor inkopers vervolgens weer interessanter wordt om mee te doen. Hierdoor ontstaat een versterkend netwerkeffect.
Voorbeelden van recent aangesloten 'key suppliers' zijn bijvoorbeeld ERIKS, Festo, ES Elektro, Hella en Solar. 

Ons doel: Het leidende platform leveren waarmee inkopers & verkopers hun processen 'zero touch' kunnen afhandelen en waarmee supply chains voorspelbaarder worden.

Continue Reading

Leverbetrouwbaarheid van leveranciers verhogen?

By Team Tradecloud on 3/5/17 3:00 PM

Wist u dat inkopers die met Tradecloud werken de leverbetrouwbaarheid van hun leveranciers met gemiddeld 27.2% verhogen?
Door leveranciers real-time te informeren over orders en daarna te zorgen dat deze actief bevestigt worden goederen dus aantoonbaar ook juister geleverd met het juiste aantal en op de juiste datum.

Continue Reading

Technetixs start met integratie van leveranciers in Taipei via Tradecloud

By Team Tradecloud on 3/5/17 8:35 AM


Wij zijn trots dat Technetixs (producent van broadband networks) heeft gekozen voor het Tradecloud platform om haar leveranciers verder te integreren, te beginnen een aantal key leveranciers in Taipei. Via het Tradecloud platform krijgen leveranciers inzage in hun openstaande orders en kunnen deze kunnen bevestigen. De inkooporders komen real time uit het Exact Globe ERP systeem en worden door leveranciers online bevestigd op aantal, datum en prijs. Afwijkingen zullen door de inkopers van Technetixs beoordeeld worden en daarna automatisch verwerkt worden. Het doel is om op korte termijn de planning tussen productie in EU en leveranciers Azie te verbeteren en de operationele inkoop te automatiseren.
Continue Reading

De top 17 Supply Chain KPI's die je ooit nodig hebt

By Tonnis de Boer on 2/28/17 1:01 PM

Supply chain managers moeten omgaan met meer variatie in het proces, kortere doorlooptijden en het sturen op uitzonderingen. Hiervoor zijn simpele KPI's nodig, of nog beter: 'Actionable Insights" , (dus niet alleen de KPI, maar ook inclusief wat je er aan moet gaan doen).

We hebben de top 17 voor je verzameld.
(suggesties of aanvullingen zijn welkom)

 

Continue Reading

5 Tips voor het succesvol integreren van leveranciers

By Team Tradecloud on 2/21/17 1:00 PM

De grootste succesfactor voor supply chain integratie is niet de software, ook niet de standaarden, maar leveranciers onboarding. Als je onboarding van leveranciers succesvol uitvoert is de kans op succes vele malen groter. Het gebeurt vaak dat bedrijven investeren in een (maatwerk) oplossing of 'portaltje' voor het elektronisch uitwisselen van orders, maar dat het daadwerkelijk gebruik ervan tegenvalt. De reden is dat het in de praktijk moeilijk is om grote aantallen leveranciers aan te sluiten.
Hierbij 5 tips voor succesvolle leverancier onboarding:

Continue Reading

MKG <> Tradecloud integratie beschikbaar

By Team Tradecloud on 2/14/17 9:01 AM

Wij zijn blij om te kunnen aankondigen dat er vanaf heden een standaard MKG <> Tradecloud beschikbaar is voor leveranciers.

Topics: erp MKG
Continue Reading