Taal:  

Frencken Mechatronics kiest voor #Smartindustry met Tradecloud & Glovia [updated]

By Team Tradecloud on 4/19/17 2:06 PM


[Update]

Continue Reading

Eenvoudig exporteren van orders in CSV formaat - Voor leveranciers

By Team Tradecloud on 4/7/17 11:15 AM

Omdat we het zo makkelijk mogelijk wil maken voor leveranciers om aan te sluiten op het platform zullen wij komende maand een functie toevoegen voor het exporteren van orders in een vast formaat. Hiermee kunnen leveranciers de orderregels van hun klanten downloaden en verwerken in andere (ERP) systemen.

Continue Reading

50% besparen op inkoopadministratie? Het kan makkelijk.

By Team Tradecloud on 4/7/17 9:59 AM

Afgelopen week hebben we bij een Tradecloud gebruiker de eerste resultaten besproken. Na 6 maanden operationeel te zijn met het platform is de order handling met meer dan 50% afgenomen. Hierdoor kan het inkoopteam zich nu vol richten op optimalisatie en strategisch inkopen; onderwerpen waar voorheen door alle operationele handling meestal niet aan toe werd gekomen.

Continue Reading

Van Egmond integreert machinebouwers via Tradecloud

By Team Tradecloud on 3/28/17 12:01 AM

Wij zijn trots dat ook de Van Egmond Groep heeft besloten om haar klanten in  de machinebouw via Tradecloud te gaan integreren.

Continue Reading

Supply chain netwerk groeit sterk internationaal

By Team Tradecloud on 3/22/17 7:03 PM

Het Tradecloud netwerk van gebruikers breidt internationeel snel uit! Momenteel zijn er gebruikers actief in meer dan 37 landen die dagelijks supply chain informatie uitwisselen over forecasts, orders, leveringen en producten.

Continue Reading

Standaard Tradecloud ERP connectors beschikbaar voor verkoopprocessen

By Tonnis de Boer on 3/14/17 9:02 AM

[Updated] Nieuwe ERP connectors beschikbaar met o.a. EDI D96a!

Continue Reading

Standaard Tradecloud ERP connectors beschikbaar voor inkoopprocessen

By Tonnis de Boer on 3/9/17 8:58 AM

[Updated] Nieuwe ERP connectors beschikbaar met o.a. Glovia!

Continue Reading

Tradecloud B2B netwerk groeit snel [updated]

By Team Tradecloud on 3/8/17 7:13 PM

Bestaand netwerk van +30.000 bedrijven zorgt voor snelle integratie van leveranciers & klanten


[Update]

Het Tradecloud netwerk groeit snel. Op dit moment zitten er totaal 32.679 bedrijven in het netwerk die op een of andere manier zaken met elkaar doen. We zien dat er steeds meer overlap in het netwerk ontstaat, dit zijn dus bedrijven die met meer dan één partij binnen netwerk zakendoen en waar dus ook de waarde van het platform steeds groter voor wordt.

Tradecloud zal de komende tijd fors investeren om 'key suppliers' voor het platform te interesseren zodat het voor inkopers vervolgens weer interessanter wordt om mee te doen. Hierdoor ontstaat een versterkend netwerkeffect.
Voorbeelden van recent aangesloten 'key suppliers' zijn bijvoorbeeld ERIKS, Festo, ES Elektro, Hella en Solar. 

Ons doel: Het leidende platform leveren waarmee inkopers & verkopers hun processen 'zero touch' kunnen afhandelen en waarmee supply chains voorspelbaarder worden.

Continue Reading

Leverbetrouwbaarheid van leveranciers verhogen?

By Team Tradecloud on 3/5/17 3:00 PM

Wist u dat inkopers die met Tradecloud werken de leverbetrouwbaarheid van hun leveranciers met gemiddeld 27.2% verhogen?
Door leveranciers real-time te informeren over orders en daarna te zorgen dat deze actief bevestigt worden goederen dus aantoonbaar ook juister geleverd met het juiste aantal en op de juiste datum.

Continue Reading

Technetixs start met integratie van leveranciers in Taipei via Tradecloud

By Team Tradecloud on 3/5/17 8:35 AM


Wij zijn trots dat Technetixs (producent van broadband networks) heeft gekozen voor het Tradecloud platform om haar leveranciers verder te integreren, te beginnen een aantal key leveranciers in Taipei. Via het Tradecloud platform krijgen leveranciers inzage in hun openstaande orders en kunnen deze kunnen bevestigen. De inkooporders komen real time uit het Exact Globe ERP systeem en worden door leveranciers online bevestigd op aantal, datum en prijs. Afwijkingen zullen door de inkopers van Technetixs beoordeeld worden en daarna automatisch verwerkt worden. Het doel is om op korte termijn de planning tussen productie in EU en leveranciers Azie te verbeteren en de operationele inkoop te automatiseren.
Continue Reading