Realiseer meer marge en een hogere klanttevredenheid

Verkoop meer

Tradecloud is het leidende B2B platform dat zich volledig richt op de internationale (maak)industrie. Sluit je aan en kom in contact met vele potentiële klanten. Tradecloud helpt om leveranciers aan nieuwe klanten te helpen en maakt het makkelijker om productinformatie te delen.

Automatiseer je operationele verkoop

Het supply chain platform helpt bedrijven om hun verkoopprocessen te optimaliseren. Zorg dat klanten gelijk weten of je aan hun vraag kunt voldoen en zorg dat orders en bevestigingen automatisch met het eigen ERP systeem worden uitgewisseld.

Realiseer klantenbinding

Tradecloud levert big data analyse en ‚actionable insights‘ om het hele process rondom orders continue te verbeteren. Inzage in leverbetrouwbaarheid, track&trace en forecasts helpen om de logistieke keten te integreren. Ketenintegratie met klanten zal leiden tot een betere klantenbinding.

Netwerk matching

Tradecloud is een uniek B2B netwerk vanwege de focus op industrie en haar toeleveranciers. Starten is eenvoudig en je ervaart binnen enkele weken de voordelen. Al meer dan 30.000 bedrijven zijn actief op het supply chain platform. Als deelnemer kunnen we je in contact brengen met klanten. Zo helpt Tradecloud met het groeien van de business.

Order-to-Cash

Functionaliteit

  • Eenvoudig en snel integreren met je klanten
  • Orders ontvangen en bevestigen
  • Artikelinformatie centraal onderhouden
  • Leveringen plannen
  • Ontvangen van forecasts van klanten
  • Centraal communiceren ‚in context‘

Grootste B2B netwerk

Al veel bekende partijen actief

Met meer dan 30.000 aangesloten bedrijven vormt Tradecloud het grootste netwerk in industrie en (technische) groothandel. Sluit je aan en krijg direct toegang tot gerenommeerde industriële bedrijven. Voor leveranciers is dit voordeliger en aantrekkelijker dan het aanleggen van één op één EDI verbindingen.

Ontvang en bevestig orders

Integratie van het hele proces

Als leverancier ontvang je orders direct vanuit het ERP-systeem van de klant via Tradecloud. Je kunt vervolgens de orders volledig bevestigen of wijzigen op aantal, prijs of levertijd. Veranderingen worden direct aangepast in de gekoppelde ERP-systemen. Iedereen kijkt naar dezelfde informatie.
Bekijk hier de functionaliteit.

Wat onze klanten zeggen

„Tradecloud automatiseert de operationele orderhandling. We focussen nu op uitzonderingen en het helpen van klanten.“
Don van der Kleij, ERIKS
„Je hebt veel minder handmatig werk en je hoeft minder correcties uit te voeren. Ook verwacht ik minder creditnota’s omdat er minder onzekerheden overblijven met deze manier van werken. We zijn gestopt met losse e-mails en orders per post. „
Armand Goethals, Manager Sales Process Support, Bosch Rexroth
„Wij richten ons op de maakindustrie en Tradecloud past daar perfect bij als effectief e-commerce platform”
Hans de Croon, Commercial director, Van Egmond Groep

Ja, neem contact met mij op!